Мікропроцесорний контролер MSK PLUS Ø 100

www-akcesoria-dgp-sterownik-msk-plus-960-960-1-0-0.png 374982555_w640_h640_mikroprotsesso__em_d_100_3.jpg
Виробник: Kratki
Модель: MSK/PLUS/P100

Ціна: 10557 грн.

Під замовлення 7 робочих днів.

Кількість:

Мікропроцесорний контролер каміна з дросельною заслінкою ø 100, незалежне керування 4-ма пристроями.

Доставка камінних топок БЕЗКОШТОВНА!

Комплектація MSK PLUS ø 100 з дросельною заслінкою - це сучасний контролер каміна з екраном, який можна використовувати для всіх повітряних топок і топок з водяним контуром. Кількістю, що контролюється, є температура повітря, нагрітого топкою, або температура води у водяному контурі. Це уможливлює контроль температури в 3 різних точках інсталювання та незалежне управління 4 пристроями, такими як: насоси, вентилятори або електроклапани. Його завдання - дозувати за допомогою електронної дросельної заслінки холодне повітря (для згоряння) ззовні будинку в камеру згоряння, таким чином, щоби воно було максимально ефективним, утримуючи водночас задану вартість контрольованої температури. Завдяки його використанню можна заощадити навіть до 30% деревини і вже після 2 місяців використання вам повернуться гроші на його купівлю.

Функції контролера:

- незалежне управління чотирма пристроями, наприклад: насосами центрального опалення, вентиляторами або електроклапанами

- точне дозування повітря для згоряння

- захист від перегріву

- відключення подачі повітря у разі відключення електроенергії

- акустичні попередження

- функція запобігання замерзанню циркульованої води

- позасезонна функція розбігу для циркуляційних насосів, коли вони не використовуються в міжсезоння.

У склад набору входить:

- мікропроцесорний контролер

- 1 датчик температури з силіконовим кабелем довжиною 1 метр

- 2 датчики температури на кабелях PCV довжиною 1 метр

- дросельна заслінка з сервомеханізмом

- кабель з під'єднанням до дросельної заслінки

- запасний запобіжник Т4/250 В

- перемичка

- монтажна коробка.

Дросельна заслінка обладнана спеціальним ущільнювачем, завдяки якому відключення повітря (для згоряння) ззовні відбувається повністю. Коли жар в топці згасає, контролер автоматично вимикає подачу холодного повітря ззовні, завдяки чому настає негайне охолодження камери згоряння та приміщення.

УВАГА! У камінах чавунної версії датчик не може бути встановлений на топці, оскільки під впливом температури він може сплавитися.

Управління масляною чи газовою піччю в комплекті з каміном настає автоматично. Якщо ми почнемо палити в каміні, автоматичний контроль з боку масляної або газової печі занотує підвищення температуру в будинку і таким чином, масляна або газова плита не буде включатися, поки ми не перестанемо палити в каміні. Вночі, коли вже закінчиться деревина в каміні і почне спадати температура, автоматично підключиться масляна або газова піч. Тому немає потреби підключення контролера каміна з управлінням масляною або газовою піччю.

Відгуки про Мікропроцесорний контролер MSK PLUS Ø 100

Нема відгуків .



Залишити відгук:

Ваша оцінка:
Ваше і'мя:
Ваш відгук: